fredag 11 september 2009

Västerås - 2009

DSC02848

DSC02841

7 kommentarer:

Anonym sa...

tycker du borde ta bort att man kan lägga kommentarer helt. du tilllåter endå inga kommentarer! vissa kan tydligen säga vad dom vill, men vissa inlägg godkänner du inte. helt ovärt eftersom det tydligen handlar lite om vad du tycker också.. kul att det körs iallfall

Streetart WSR sa...

Granskningen har endast varit på i ngr dagar och kommer eventuellt tas bort fram över. Den är på pga av allt skit som skrivits. Jag har försökt rensat så gått jag kan med det är mycket att gå igenom. Inte meningen att favorisera ngn eller ngr.

Anonym sa...

så du kommer sluta att rensa bort skitinläggen?

Streetart WSR sa...

"jävls toys dom är"

Typ sådana inlägg kommer ej att publiceras från och med nu.

Anonym sa...

fet acus piece synd att han inte målar så mycket..

Anonym sa...

bra ! för jag tycker det bara pupliceras bara en massa klago kommentarer här. hoppas det blir en ändring på det med mycket positivt! det är nästan ingen som kör här i stan längre på den mer seriösa fronten, sen när det väl läggs pieces så får dom ingen uppskattning. folket som sitter här och skriver som anonyma horor på detta forum och inte alls gör ett skit själva. sitter bara o klagar och klagar! visst nu är jag även anonym. men jag klagar inte tycker det är bra att det körs och skiter i vilka som kör egentligen. huvudsaken är att det är mer färgade tunnlar väggar när man tar sig till jobbet.. uppskatta det som mer "seriösa" folk kör och njut av det som konsten har att bjuda på. vand på tanken att allt måste se ut som Bates för att vara graff. var kreativ och lek med tanken! / 123456789

Oldschool Graff sa...

"för jag tycker det bara pupliceras bara en massa klago kommentarer här"

Jag vill bara förtydliga att det inte är vi som skriver skitkommentarerna utan någon enstaka anonym besökare. om folk behandlar den typen av inlägg som troll så blir det inte så mycket tjafs.

"så du kommer sluta att rensa bort skitinläggen?"

Vi har nyss börjat, när dom som skriver skit märker att det inte är värt att skriva så slutar dom, sen brukar det hålla nått år innan man måste slå på granskningen igen.. det är ju inte roligt att behöva censurera alla inlägg och tänka på vilka bilder man kan lägga upp utan att det blir massa skitsnack, inte heller särskilt roligt för användarna att inläggen dröjer flera timmar ibland dagar innan dom publiceras.