söndag 29 augusti 2010

FF - ICA Ettan

6 kommentarer:

Anonym sa...

nice XD:mano

Anonym sa...

Börjar undra om det är en självpropps-blogg dethär. För annars finns det väl ingen anledning att lägga upp samma t-up fast på olika platser 3 gånger?!

Streetart WSR sa...

Bara att maila in bilder.

/ Admin

Anonym sa...

jag tycker den här bloggen är bra. Här kan man se saker från 80-talet,90-talet, 00-talet och även sånt som görs idag. Nu kanske dom valt att visa lite hur det ser ut på 10-talet? är ju ingen som målar, vill man se annat än ff som faktiskt syns får man väl måla själv ?

Oldschool Graff sa...

Vi lägger upp det som ramlar in för tillfället, i våras var det mycket Oldschool, sen var det massor av Iak, att FF bilderna hamnade i olika poster beror på att dom laddades upp med mobil medan många andra bilder kommer in via digitalkamera, scanner, ebrev eller msn.

Att det blir mycket av samma ibland är inte mycket att göra något åt. Tanken är väl mera att man ska kunna klicka på en etikett eller bläddra runt i bloggen och hitta det man själv gillar och inte stirra sig blind på det som läggs upp dag för dag. Med tiden är det meningen att det ska bli bredd även på denna blogg och jag tycker vi är på god väg redan nu även om jag själv saknar mycket från 90talet och i viss mån 80talet.. Det som målas nu kommer hitta hit även det förr eller senare, mycket av det finns ju förövrigt redan på fotologg.

Anonym sa...

En bra vägg det där, skulle se bra ut med en riktigt färgrann, snygg målning, men FF kommer och slänger upp en jävla ful skit gubbe och bara förstör hela väggen, snorungar, börja måla eler lägg ner skiten, ni kan ju inte, ta up virkning eller nått.