lördag 21 augusti 2010

Västerås Tidning



Länk

26 kommentarer:

Anonym sa...

"Visst, jag rökte en del braj innan, men jag la ner det och började med graffiti
istället."

Betong-Idiit. sa...

Ärligt talat.

Anonym sa...

onödigt repotage stekt nu

Anonym sa...

jävligt bra att outa kolhamnen såhär i tidningen...

Anonym sa...

nu har säkert dom där idioterna bränt stället en tid framåt!

Anonym sa...

Duktiga idioter..

Anonym sa...

Men, det där stället har ju varit "stekt" i flera år, var ju ett repotage om det i Vlt för typ 3 år sen.. då var det en del toys som hittade dit annars har det väl inte hänt så mycket dom senaste 10 åren mer än att det spittas lite mer nu än förr..

Anonym sa...

vafan kolhamnen är ju välkänt sen tidigare. knappast någon outing..

snorre sa...

meh. som att inte halva v-ås redan visste om att kolhamnen är ett tillhåll för dödsknarkande klottrare.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

hamnen var de ingen som målade i under perioden 2004-2007 förutom P,K,R och nån till någon enstaka gång.Då kunde man stå där i timmar då snuten trodde de var dött där.. i mitten av 2007 så började några måla i ringen där. i slutet av 2007 började fler måla där. 2008 började fullt med toys måla i gula huset, under mitten av 2008 öste de in alla möjiga dit sen var de slut på de roliga. det stektes helt 2008 av alla dessa toys. Men önödigt att vara så fame kåt att man vill vara med i nån tidning och steka ännu mer. Dessutom är väl knappast dessa gossar några kända? de är väl som de stod där, dom började för 2 år sedan och måla bla bla bla de här här folk som hängde i dippy och sprutade lite i nått hörn med hittade burkar där 2007 dvs folk som börjat i fame och kmr sluta i fame.. kan dom inte intervjuva nån riktig räv isället som ex. blast ? /T

Anonym sa...

håller med anonym som skrev "hamnen var de ingen som målade i under perioden 2004-2007..", de borde interjuvat någon känd istället. men jag tycker ändå reportaget var helt ok.

Oldschool Graff sa...

Spelar det så stor roll om det där stället blir outat egentligen, Alla som är intresserade av Graffiti känner till det.. Securiats och polisen vet att det målas där, allmänheten har i stort sett uppfattningen att det varit tillåtet att måla i kolhamnen sedan 80talet.. Vad kan hända? Antingen blir det allmänt accepterat att måla där vilket jag personligen skulle tycka var trevligare än den falska trygghet som råder där nu.. Eller så bommar dom igen stället helt och allt återgår till vad det var innan..

Anonym sa...

Faen vad gnälligt...! de sa ju bra grejer, fan inge å klaga på

Anonym sa...

jag kan hålla med om att stället i fråga borde ju vara stekt nu ett bra tag till. Jag fårstår inte vad som var meningen med repotaget. Att snubbarna skulle få ännu mer fame? stället ägde ju bams under perioden 2001-2002 typ var bara han som lirade där då.. synd att lillåudden väggarna revs ..där kunde ju toysen stekt bäst dom ville

Anonym sa...

frågan är bara på vilket sätt dom for fame i repotaget? är de någon som ser deras tags på nogon bild? tror knappast att det är någon av dom 3 som gjort Gone eller Paff målningen i bakgrunden!

Anonym sa...

vad fan spelar det för roll om det är någon känd eller inte?! grafitti är konst oavsett om man är nybörjare eller inte, har man talang så har man det. för det andra så har hamnen alltid varit ett ställe dit många varit och det är inte som om det är en överraskning för alla. palla med en massa idiot inlägg om inslaget i tidningen när det inte ens är något negativt, utan kan få människor att öppna sina ögon och se att allt inte bara är klotter och skit!

Anonym sa...

stället har varit stekt i flera år

Anonym sa...

finns många bra inlägg om detta och många idiotiska! som en sa hur kan dom få "fame" när dom är anonyma? och som en annan även sa att det även kanske kan få upp folks ögon! riktigt bra reportage tycker jag och jag hoppas faktiskt på fler!

Hon sa...

fattar inte varför dom ens va tvugna att ta upp braj osv... vem fan bryr sig om folk som målar graffiti röker eller inte. det är väl samma med vem som helst, vissa röker vissa röker inte. nollor

Anonym sa...

Det är lätt att kritisera.. Men var det inte bra att han la av med skiten och började med graff istället, eller skulle han hålla sig till hashish?

Anonym sa...

Jag tror att dessa gossar på bilden är relativt okända för annars skulle jag vetat vilka dom var och det säger en hel del. Mins år 1990 så var ju puppet med i ett repotage när han poserade framför "bläckfisken". TYcker också därför att detta repotage känns onödigt när hamnen storhetstid dog ut helt för flera år sedan. Kan väl inte vara kul och bara stå och trängas i ett hus. Jag tror att dom gjorde repotaget för att det är så lite graffiti på gatorna och att dom nu vill jävlas och få igång en debett.

Anonym sa...

Jag tror inte repot har något med hamnen att göra i sig utan om graffiti i helhet, fattar inte varfö alla hakat upp sig på hamnen? bara för att dom säger att dom vart där så betyder de inte att repot handlar om det lr??

Anonym sa...

Inte så svårt att lista ut vilka dem är. Men dock var det mycket trams och samma sak sagt som i många andra reportage med graffiti.

Anonym sa...

Ett ord: nyhetstorka.

Anonym sa...

reportern kontakta oss, vi ställde upp och svarade på frågorna han hade. thats it