onsdag 4 augusti 2010

VLT, 4 aug - 2010

3aug2010

Artikeln kommer från VLT.
http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.912304-klottringsvag-over-vasteras

5 kommentarer:

Anonym sa...

löjligt.. så lite klotter som det är nu har det aldig varit. Är dom dessutom helt bakom flötet? 1986 var västerås city mer bombat. var fan klotter på varenda ruta i city. Sedan ska man ta det där med anmälningar med en nypa salt. Vi säger t ex att person X klottrat på 50 olika ställen, t ex åhléns,pressbyrån,skrapan osv, så är de en anmälan per tag vilket är knäppt. Tänk om jag skulle lägga ner lika mycket energi,som dessa och anmäla alla svennsons i trafiken som sällan blinkar. Sedan vet även polisen att det är omöjligt att binda en person för enskilda tags om man inte självmant erkänner.

Anonym sa...

problemet är att det varit väldigt lite graffiti/klotter det senaste året. Nu har det blivit en liten ökning och därför blir det en artikel som vanligt. Om det skulle varit år 2000 och skulle varit så här lite klotter skulle tidningen skrivit " en klotter minskning med 99%"

Anonym sa...

ägda jävla fittor!

Anonym sa...

nä som sagt, västerås har varit stendött i ett bra tag nu och sedan kommer några personer och smetar lite färg i ett par nätter, sedan har vi helt plötsligt en ny klotterliga i stan. allt för att folk ska hata de hemska klottrarna ännu mer. puss vlt.

Anonym sa...

handlar mer om nyhetstorka...