söndag 14 november 2010

IMS Crew

IMS Kings by Ark - 2000
IMS av ARK

IMScrew by Raw 1996
IMS av RAW

IMZ by Ark 1997
IMS av ARK

IMZ by Nav 1996
IMS av NAV

IMZ by Nav
IMS av NAV

IMZ by Raw
IMS av RAW

IMZ by Raw82 - 1999
IMS av RAW

IMZ by Raw82 - 2000 (2)
IMS av RAW

IMZ by Raw82 - 2000 (3)
IMS av RAW

IMZ by Raw82 - 2000
IMS av RAW

IMZ by Raw82
IMS av RAW

5 kommentarer:

Anonym sa...

äntligen riktig graffiti! vad har hänt annars med scenen nu? verkar ju vara heldöd?

Jonathan Lundmark, inte anonym! sa...

Hörru du mr. Administratör!

Tycker det är tråkigt att du inte kan publicera kommentarer som blir skrivna till de olika inläggen. Du är inte någons beskyddare och är det så att någon har en åsikt om någon annans konst så måste ju konstnären kunna ta den kritiken. Tycker inte det är din uppgift att filtrera bort kommentarer som uppfattas "för hårda". Sen om den kritiserade inte vill ha sin bild upplaggd så är det väl upp till honom/henne att förmedla det till dig? Det är väl ett fritt land? Låt folk tycka vad de vill om bilderna som publiceras och dessutom dela med sig av det! För det är väl det den här funktionen är till för? Låt gärna den här kommentaren stå kvar också... Tack.

Oldschool Graff sa...

Har ingen aning om vad vi raderat men generellt brukar det vara av typen "Jävla toy, bög, bajtare etc.". Den typen av kommentarer ger inte mycket till diskussionsunderlag. Om man inte gillar en målning får man gärna precisera vad det är man inte gillar och varför..

Gäller det åsikter om personen bakom verket så har vi inget intresse av det.

Anonym sa...

jag har följt den här foto-bloggen i ca 2 år. I början var det bedrövliga inlägg tyckte jag " bög,bög,bög.hora,hora,toy-bög.toy-hora,snorbög. Jag undrade hela tiden hur någon kan sitta och skriva sådant?

En hora, är en person som säljer sexuella tjänster mot betalning. En bög är en manlig person vars sexuella läggning är att han är homo och gillar/tänder på killar/män. En toy inom graffiti innebär oftast att man är en nybörjare. Har man hållt på länga men ändå inte är särskilt duktig så är man dålig inte toy.

Jag ser gärna att dom som har bloggen fortsätter hålla den lika ren nu som den varit de senste månaderna utan en massa anonyma påhopp från förmodligen "äldre målare" / V

Anonym sa...

har ni mer imz pieces på lager? eller mer pieces av random målare från västerås från 98-2001? vill se mer