onsdag 29 december 2010

Raw, IMS crew

A.Raw - X2000 1998

Out Raw - VL 1995

Rau Bino Wholecar - 1997

Raw - 1996 (2)

Raw - 1996

Raw - 1997 (2)

Raw - 1997

Raw - 1998 (2)

Raw - 1998

Raw - IMZ.NBW (2)

Raw - IMZ.NBW

15 kommentarer:

Anonym sa...

Feta grejer! Har ni någon bild på resten av vagnen på den tredje bilden uppifrån?

Streetart WSR sa...

Tyvärr :-(

Anonym sa...

ja visst det är kul med 90-talsprylar, men lägg upp nåt nytt då för helvete. Börjar bli tröttsamt att se samma jävla grejer sida ut och sida in. Finns faktiskt en hel del nya pieces här och var om ni bara hade orkat gå ut och fota skiten. Jag orkar ju göra det så varför kan inte någon annan också görat..?

Oldschool Graff sa...

Om du har bilder på skiten så är det bara att skicka, eller tipsa vart så kan ju nån som känner sig manad ge sig ut.. själv har jag inte sett något nytt på ett tag..

Anonym sa...

skönt att jag inte är den enda som tröttnat på att se alla 90tals prylar och även tidiga 2000tals grejjer. visst det är asfett men inte i längden och speciellt inte när det oftast dyker upp ett tiotal grejer från samma snubbe per uppladdning. finns faktiskt en del grejer ute men inte är det mkt så förstår dessa säkra kort !!

Oldschool Graff sa...

Grejen är att vi lägger upp bilderna som dom kommer, i regel är det målare som höll på för 10 år sen som skickar in bilder.. Av naturliga själ kommer det i klumpar med fler av samma.. I vissa fall där det kommer 100+bilder av samma så brukar vi försöka sprida uppdateringarna lite.. Om vi ska göra tvärt om och vänta tills vi fått in bilder från 10 - 20 olika målare och blanda dom så blir det kanske en update vartannat år eller så då dom flesta målare föredrar att lägga upp sina bilder på fotolog.

Anonym sa...

jag vill se mer äldre bilder från förr. De var då jag själv målade och tiden 1993-2000 betydde mycket för mig.

Anonym sa...

Fattar inte vad folk klagar. Skönt med dessa bilder och det målas knappt något i stan längre så svårt att uppdatera då.
Sen så kanske de som har hand om bloggen ett liv utöver internet också.

Har ni kamera och ser en piece så fota och skicka in. Såg två tågmålningar igår (FAU,HFU), men hade tyvärr ingen kamera.

Anonym sa...

ha visst kan väl jag göra jobbet och fixa bilder att skicka in, men trodde hela vitsen men att ha denna blogg var att fota grejer och lägga upp. Om du bara ska sitta och ta meot material och aldda upp, varför startade du bloggen ifrån första början? Och om jag inte missn fel är det väl en 5-6 pers som laddar upp bilder? Är det INGEN ALLS som orkar gå ut någon gång i veckan och kolla efter graffiti utomhus? jävla trams att sitta hemma och vänta på bilder i mailen.

Streetart WSR sa...

No comment.

Streetart WSR sa...

Har ca 40 bilder kvar som kommer att publiceras under början av 2011.

Oldschool Graff sa...

Så kan du tycka men min ambition har ju alltid varit att lägga upp gamla bilder, från början uteslutande som ett komplement till 021. När dom la ner började jag lägga upp nyare saker men det har aldrig varit bloggens huvudsakliga syfte att vara särskilt aktuell. Målningarna finns ju där ute och så länge dom gör det så är dom ju inte lika intressanta på internet enl. min uppfattning.. Vill du/ni att sidan ska vara aktuell så krävs det att alla hjälps åt och bidrar med bilder annars fortsätter vi som vi gjort med sporadiska uppdateringar när vi känner för det.

Sen när jag säger kommer in så menar jag inte uteslutande på mail från andra utan snarare när jag/vi har lust att fota..

.. Just nu känns det dock inte lika spännande att ge sig ut bara för att fota.. förr kunde man ta en liten sväng och hittade bilder till en fet update nu skulle jag behöva plöja igenom 200tunnlar och förmodligen ändå inte ha ett dussin nya bilder.. Faktum är att jag i helgen tog ett varv och besökte några normalt välfyllda tunnlar, samtliga var helt rena sånär som på några tags.. Så om du råkar veta att det sitter nån ny målning nånstans varför inte bara slita upp kameran och skicka in bilden?

Och om du gillar att fota graff är du även välkommen att bli medlem och lägga upp bilder, själv har jag fotat mer eller mindre regelbundet sedan 2003 och känner inte att jag brinner lika mycket för det längre.


Tillsvidare får ni hålla tillgodo med det vi har i arkivet.

// Oldshool

Anonym sa...

det händer inte bara i tunnlar grabbar.

Anonym sa...

Hoppas verkligen att ni INTE lägger ner bloggen bara. De är vinter nu. Inte många som pallar sig ut o lirar tunnlar dels pga att de inte finns nån RIKTIG målare kvar (en riktig skiter i väder o målar ändå) men vänta tills våren är säker att det kommer dyka up mycket då :-) /C

Streetart WSR sa...

Vi blir kvar!