tisdag 24 maj 2011

CFL, WSR - 2011

IMAG0094_2

IMAG0142_2

19 kommentarer:

Anonym sa...

fyfan vad glad man blir!

Anonym sa...

Såg att CPT besökt Norberg nyligen, Tyvärr hade några ungar kladdat på dem men de såg riktigt bra ut.. Rees, D-New, Cfl & Boze..

Anonym sa...

Sjukt grym!

Anonym sa...

soft att cfl målar riktig GRAFFITI och inte gör som de flesta nu för tiden, står med en skinny cap i två dagar o bara pillar och pillar fast det inte blir bättre.

Anonym sa...

cfl levererar!

Anonym sa...

Riktig graffiti målas ute på gatan inte i Norberg.
Sug på den ett tag, No game no fame!

Staffan Stalledräng sa...

anonym, vad syftar du på? det är ju precis det cfl har gjort, men fortfarande det ser ut som något katten släpat in. slarvigt maan..

Anonym sa...

Visst målas graffiti på gatan- men även i Norberg, Norrköping, Malmö mm. Ställen med lagliga alternativ. Så gott som alla writers i Vås har målat på dessa ställen- kolla bara hur många som målade i Dippy famet. Skönt att se ett par schyssta målningar tycker jag, oavsett ställe.
Respekt till CFL som håller på att målar efter så många år i gamet, önskar fler gamla rävar kunde göra likadant.

Anonym sa...

vart sitter dom här skönheterna? :)

Anonym sa...

Ja, man får väl förklara ett o annat om dessa målningar.
De är gjorda i Eskilstuna och det är ett semilagligt fame- polisen bryr sig inte nämnvärt. Den översta målningen tog 4 timmar att göra i spöregn, därav texten uppe i hörnet "rain, rain, rain". Den undre tog lite mer än 1 timme, följde bara med en polare som ville testa att måla lite och då passade jag på att köra en WSR helt enkelt.

Ang slarvigheten i mina målningar så vill jag inte köra cutbacks osv bara för att det ska se crisp ut- jag vill ha tempokänsla & spontanitet i mina pieces och gör allt med fatcaps & Ironlak bananacaps. Sen är det kanske så att jag helt enkelt inte klarar av att göra bättre, men det har jag aldrig påstått heller...
//CFL

Anonym sa...

Du behöver ju inte förklara eller försvara dig inför dessa äckliga gnälliga horungar(fast många av dessa idioter är vuxna, dom flesta faktist). Dom är bara efterblivna när det gäller att betee sig. Älskar att hata, älskar att gnälla, älskar att ha attityd och leta fel å klaga, sprida rykten och tro att dom själva är bäst.

Det e inte dina pieces det e fel på, det e dom äckliga ansikten bakom skärmen som klagar hela tiden de e fel på.

Fet den vita piecen förövrigt, creds till dig.

Anonym sa...

fatcap killarna borde syssla mer med graffiti och mindre med tatuering enligt mig

Oldschool Graff sa...

OK, hold your horses! det börjar spåra ur..

1. Oskrivna graffitiregler känner vi alla till, inget som behöver diskuteras. Varje målning bedöms efter dess förutsättningar, laglig som olaglig.

2. Vi har ca 200 besökare varje dag, 50 av dem är återkommande som besöker sidan i snitt 4 gånger per dag, stammisar kan man kalla dem.

Väldigt få gör något väsen av sig, röstsystemet visar att 24 stycken gillar denna målning, 2 gör det inte, 0 är tveksamma, 1 har uttryck sig negativt i kommentarerna, flera är positiva..

ca 170 har ingen åsikt, dom bryr sig inte, kollar bara på bilder eller har helt enkelt hamnat på fel sida.

Det kan vara bra att ha det i åtanke också får man lite perspektiv på tillvaron.

Mvh Admin

Anonym sa...

Fast nu handlar det inte om just denna enskilda piece utan om att många västerås graffare allmännt är gnälliga horungar som gillar massa drama och älskar att hata och klaga.

Anonym sa...

Håller med. De är få som är ute och målar dom flesta är bara ute och "klottrar". Så fort de kommer upp en piece här på sidan så dissar rätt många. Förstår inte riktigt allt detta hat, har inte alla som sitter på denna sidan samma intresse? Bättre att gilla läget även om personen som piecat inte är jämförbar med tex puppet. Övning ger färdighet! Låt alla som tycker de är kul att måla få måla! Sluta hata börja måla :)

Oldschool Graff sa...

Jo jag förstår och det jag skrev var inte direkt riktat till dig utan mer en allmän upplysning om hur det ser ut på just denna sida.

Jan Teigen sa...

Instämmer med "Anonym nr innan sista Oldschool Graff". Det är ett jävla kackelparty inom graff-världen med folk som tycker beefs är jättekul m.m.!? "Någon" granskar en annans piece extra mkt pga att "någons" kompis har sagt att den granskade konstnären har snackat skit om hans moppe. Då jävlar ska vi peppra sönder snubben med Biltema-poäng och konstruktiv kritik av typen "Höhöhöhö"? Vill ni kackla finns det syjuntor, men vill ni måla finns det väldigt många gråa väggar som behöver färgläggas. Dumma idioter som målar över varandras målningar också? Om ni slutat boffa Carosol i tid hade ni fattat vilka som blir gladast av att ett gäng idioter målar lager på lager på samma ställe... Förresten. Riktigt bra CFL! Keep up the good work (så länge du orkar stå upp din gamla gubbfarbror, höhöhöh...)..

Anonym sa...

Sniiiga! Stavas det grafftiti förresten (som det står i er pres.)?

Oldschool Graff sa...

Hehehe, ja det kan man undra..