lördag 14 maj 2011

Mind

8 kommentarer:

Anonym sa...

comeback :D

Anonym sa...

Kärlek!

Anonym sa...

västerås tyngaste all time

Anonym sa...

Så jävla kul med mind, lite gamla rävar. Det har ju körts en del nu på sista tiden man kanske får ta och damma av burkarna :)

Anonym sa...

va fan ? är de combeck på G? vart sitter den? blir till att fundera att börja igen man blir ju sugen om fler av oss äldre dammar av.

Anonym sa...

Det verkar som att han har vaknat upp efter sitt hastiga insjuknande som ledde till koma för sex-sju år sen? Hoppas på det för när han var i sitt esse fanns det mig veteligen, ingen lika manisk målare utan nerver som Mind i den här stan? Även om han troligen inte gör om något liknande den totalt sjuka, men mycket roliga kuppen på taket vid Tip Top eller den snälla målningen han tillägnade Harry, så vore det ju skoj om han satte lite färg på stan igen...

Anonym sa...

Grym stil! Hoppas Mind drar med sig flera gamla rävar ut på återtåg. Någon som vet var stället som inte är Fatcap, men ägs av graff-rävar som t ex MIND och som säljer Montana-cans och tatueringar? Är det någon som vet om det ens finns ett sånt ställe och kan adressen dit isf?

Anonym sa...

Nice. Fortsätt att fortsätta! Stället heter Lightspot och ligger vid den gula pizzerian vid Carlforska. Där säljs Montana Black och har tydligen sålts där i ett år? Var ner där för nån månad sen och handlade cans och då satt en välkänd "gammal räv" där. Tror han är delägare och fick väl återfall pga tillgången. Jag gillar!!