torsdag 2 juni 2011

UTS

2 kommentarer:

Anonym sa...

förstår inte varför ni inte kan lägga upp alla kommentarer? Vad är det du/ni håller på med? Detta är den enda graffitibloggen från västerås som är bra och störst så varför inte lägga upp alla kommentarer istället för att vara tråkiga?
Det är ju roligare att kunna skriva som man tycker och tänker och läsa alla andras kommentarer som är skrivna på samma sätt! tusen gånger roligare att se lite spänning än att ni tråkmonsar ska ta bort alla kommentarer så allt som blir kvar är "nice" "vart sitter den?" "Fina färger" mm, snälla SLUTA TA BORT ALLA KOMMENTARER, DET BLIR BÄTTRE OCH ROLIGARE LÄSNING!!!! SKÖT BLOGGEN!

Anonym sa...

Jag är gammal, ingen aktiv målare, har noll insyn i dagens scen, när 10 anonyma personer skriver så har ni säkert full kolla på vem som är vem, jag har dock ingen aning.

Ofta är det som skrivs motstridigt, uppgifter som är omöjliga att källgranska för en person som inte är insatt..

Rykten och osanningar blir snabbt sanning, mycket av det man läser på internet bygger på antaganden.. aktiva målare sitter sällan och pratar öppet på nätet, folk som utger sig för att vara någon annan är betydligt vanligare..

vi samlar på gamla bilder, många uppskattar sidan för vad den är andra gör det inte, Det är ok att starta en egen sida.. En aktuell sida med det som målas nu.. när ni tröttnar är det även ok att skicka arkivet till oss.. om 10 år kommer ni förmodligen uppskatta bilderna på ett annat sätt.. eller inte, alla har olika orsaker till sitt intresse för graffiti..

// Oldschoolgraff