söndag 3 juli 2011

Rabex, Ask m.fl.

IMG_2041

IMG_2055

IMG_2129

IMG_2171

IMG_2189

IMG_2273

23 kommentarer:

Anonym sa...

inte för att vara gnällig men dom här bilderna borde vara på någon Norsk graffsida istället då han både bor där och nästan alla är från fames därifrån.

Anonym sa...

rabecks är grymmt bra, bästa i ask

Oldschool Graff sa...

Vi är inte benhårda med att bilderna måste vara från västerås men efter som vi bor här blir det mest så.. personligen tycker jag bara det är positivt med influenser utifrån, men vill man sålla bort sånt kan man även välja att klicka på västerås etiketten

Anonym sa...

Huvudsaken är väl att det är ett västerås crew och att han är/varit v-åsare? Sen om han målat i afrika eller i gbg spelar väl ingen roll? Fan att folk ska vara så duktiga på att klaga hela tiden

Anonym sa...

ja i västerås lär dom ju inte få ha några pieces ospittade så.. :)

Anonym sa...

äntligen någon som kan måla

Anonym sa...

hehe det är sant. Glc skrämde ju iväg dom. Grymma för övrigt.

Anonym sa...

så sant tror man att man äger stan och börjar spitta andras tags och målningar får man räkna med konsekvenser.

Anonym sa...

och avundsjukan är total som vanligt.

Anonym sa...

En av sveriges klart bästa målare :)

Anonym sa...

skrämde iväg oss tror du det är du bra jävla naiv toy luder har bott iväg från vås i många år. ödslar ingen tid på folk som inte kan måla eller taga för den delen. om någon har någon invändnig mot detta kan vi gärna battla snyggast piece vinner nuff said.


/rbx

Anonym sa...

snyggast piece vinner? där vi kommer ifrån löser vi saker med våld när vi anser att någon som person är under oss dissar, bra på att måla eller inte, de hör inte hit

Anonym sa...

"snyggast piece vinner? där vi kommer ifrån löser vi saker med våld när vi anser att någon som person är under oss dissar, bra på att måla eller inte, de hör inte hit"


haha jadu du verkar juh intelekt som en 3åring men det går val hand i hand med dina skills eftersom du tycker det ar skithaftigt med våld men tar avstånd från graffiti på en graffsida, du tycker kanske inte att detta luktar dubbelmoral eller bara toyigt?. pinsamt grabben vax upp någongång.


/rbx

Anonym sa...

intelekt eller inte, de är smart att ta reda på vilka man bråkar med innan man börjar, i detta fallet kasnke de var folk som gillar våld mera än graffiti? då tar man reda på det innan

Anonym sa...

Då kanske ni håller på med fel saker... Varför ska våld ena förknippas med Graffiti? Glida runt och tro att man är nån jävla gangster, men en sak borde ni få veta! NI ÄR INGA GANGSTAAAS! ni e små fjollor som tror att ni är häftiga som målar Graffiti medans de ni igentligen gör är t-ups med lines och bakgrund! Jävla toys! Nu måste jag erkänna, ereek är utanför den här diskutionen, för han är den enda i erat jävla toy bög crew som kan måla!

Anonym sa...

Västerås crew????
Sen när blev Tillberga västerås?

Anonym sa...

"Sen när blev Tillberga västerås?"

1971

Anonym sa...

Ask har ju dock haft mer målningar uppe i västerås (utan att räkna in tillberga/hökåsen) än något annat crew dom senaste 5 åren, förövrigt mer än dom flesta crews som nånsin existerat i västerås. ASK KINGS! Synd att dom as farliga gangster glc grabbarna "jagade" bort dom till andra länder osv. HAHA Shiiit snälla förfan vilka tror ni att ni är, ingen är ett dugg rädd för er, dom orkar bara inte gå in på barnsligt våld som ett gäng pettersbergs vatos i 15 års åldern, grabbarna e liksom inte 12 åringar längre, som vissa andra tyvär fortf är i huvudet..

Anonym sa...

dubbelmoral, vem signade sin dippypiece med "fuck fames", det hårdaste jag ser här av rabex är elskåp ute i skogen

Anonym sa...

Dom som känner rabex, vilket jag gör vet att fuck fames signen inte betyder just det, han stog med plastpåsar på skorna i vatten och målade på ett jam, och signade målningen med det p.g.à. Vattnet och lite andra saker...

Anonym sa...

haha ja ni är juh för pinsamt osmarta "fuck fames" kommentaren kallas för ironi det kan du nog hitta på flera av mina saker. Något ni småglin kanske lär er med åren. beträffande vilka pieces som läggs upp så har inte jag något med det att göra.


/rbx

Oldschool Graff sa...

Råkade posta en kommentar med avsändarens namn och adress, även om det var väl menat så kan man som anonym skriva vilket namn som helst och därför väljer jag att censurera ditt namn, om man vill styrka sin identitet för att ge sina inlägg större vikt går det bra att skaffa ett google konto.

Vi tar semester och överväger vikten av att ha kommenterar till bilderna överhuvudtaget, på senare tid har de snarare använts som allmänna diskussionsforum snarare än kommentarsfält.. vi kommer inte granska kommentarer på ett tag och tills vi återkommer stänger vi även av möjligheten att posta anonymt annars kommer vi ha 500 meddelanden att granska.

//Admin


Isac skrev:

Hahaha!!! Det här var den roligaste debatten jag sett någonsin! Gillar speciellt den höga intellektuella nivån på majoriteten av kommentarerna. Imponerande! Har kommit fram till följande: Alla i ASK är rädda för barnen i GLC. Alla 59 medlemmar i "GLC slagsmålsförening" är duktiga målare. Ingen i ASK har någon som helst talang, speciellt inte "rbx" för han bor i Norge. Ingen målning som inte finns här i V-ås ska finnas på denna sida (Norberg har faktiskt en egen graffsida). En beef löser man med våld.... FAKTISKT! "Rbx" är nu jätterädd för "Anonym" som ska nita skiten ur honom. "Anonym" är modig som vågar skrämmas anonymt och helt öppet på internet. "Anonym" verkar ha sysslat med graffiti så pass länge, att han har förstått att graffiti egentligen handlar om fysiskt våld och inget annat. "Anonym" kommer ursprungligen från "ett ställe", där "de" anser att individer "de" ser ner på ska pryglas, när de är stygga mot sina överherrar (gissningsvis Nordkorea). "Anonym" gick aldrig SFI. Knark är inte bra, men ett bra alternativ är att boffa krom, som är helt ofarligt.

//Jag törs bara skriva dissar på internet och vill vara anynym för annars kanske "Anonym" slår mig// Isac ***************************

Oldschool Graff sa...

Om någon vill posta länk till Norbergs graffitisida är det välkommet..

Admin