måndag 12 september 2011

WDC & VF - 2011

IMG_4692

IMG_3576

9 kommentarer:

Anonym sa...

kul att det körs! De är riktigt feta oxå!

Anonym sa...

Dem här grabbarna är så jävla bra, så det gör inget att dem kör över puppet...

Anonym sa...

Jag tycker det är grymt kul att det händer något!

Anonym sa...

kul att det körs synd att det ser ut som det gör

Anonym sa...

hahah självpropps, vad jag vet så gillar ingen dom av alla som kan måla

Anonym sa...

alla som kan måla, vem fan bryr sig om dom egentligen? dom som "kan måla" målar ju aldrig iallafall.

Kör på grabbar!

Anonym sa...

vem fan bryr sig om toys? Ni andra toys!

Dom som kan målar också smarto, men allt fotas inte och allt skickas inte in till denna sida som knappt släpper fram kommentarer för att då blir det grinande.

Anonym sa...

Ja, det är ett klurigt förhållningsätt. men faktum är att på den tiden jag hade en graffiti sida själv så ville de flesta större målare helst att kommentarsfältet skulle stängas helt av den anledningen att toys gärna vill briljera med saker som man kanske borde vara tyst om. Ofta är det också tredjehandsinfomation och rykten som kanske inte borde spidas pga att det är felaktigt etc.

I bland vill man gärna förmedla vem som har torskat när och var. Han som torskat kanske har en bra strategi för att snacka sig ur knipan. Då kan det ju var dumt att lämna ut den infomationen? Det samma gäller om man vet att en målare jobbar på en särskild arbetplats eller går på en skola så man underlättar polisens arbete att ringa in den personen.. Finns hur mycket som helst som man kanske inte tänker på men som andra kan dra slutsatser av genom att lägga ihop ett och annat.

Att inte släppa igenom "ovårdat språk" är mest för trevnadens skull, i regel handlar det dessutom om en personlig dispyt mellan två målare, när rycktet nått till andra sidan stan och kommer upp här så handlar det plötsligt om två andra personer.. Någon kanske minns hur det var i våras?

Anonym sa...

haha det är roligt att alla som hatar är anonyma, betyder det att ni har små snoppar eller? eller finns det en annan anledning? skulle vara kul att höra. även fast det är lättast att vara anonym så kan man signa precis som man signar en piece. jag är nog en så kallad toy i många öggon men jag står för det! /alam