måndag 14 november 2011

Lie - 2003

IMG_6584

IMG_6566

IMG_6568

IMG_6576

9 kommentarer:

Anonym sa...

vill se lie piecen som satt vid la pizza tunneln vid narvavägen/hammarby kring 02-03! skicka in ffs!

Anonym sa...

Den där "en liten stjärna lyser lika fint" var ju rätt skön haha :)

Anonym sa...

Det här är ju fulare än "nya" Vf..

Anonym sa...

Detta har inget med dessa bilder att göra, men är det någon mer än jag som har reagerat på att wnc har dragit en stor tag över hela kortsidan på den vita villan på ringvägen/vasagatan?

Anonym sa...

Jo jag såg det idag.. inte bra!

Anonym sa...

Den här snubben körde ju betydligt roligare grejer än "nya" vf. Han har ju olika skisser, olika färgläggningar och roliga idéer. "Nya" vf kör ju samma skiss, samma bakgrund och chrome..varje gång.

Anonym sa...

inte ok.

Anonym sa...

Ellerhur anonym tre. Sinnesjukt hur mycket rövslickande det är här i stan. Det här är ju fula prylar liksom. Inte fulsnyggt, bara enkelt fult. Kommer ni som tycker dom här nya VF är dåliga att lägga upp bilder om tio år och tycka det är asgrymt?

Anonym sa...

vad fan har dessa grejer som är 9 år gammla att göra med "nya" vfs? Lie körde sin grej whats the deal? kolla tca 2001 då hur duktig han var sen blev han bättre och riktigt respekterad var ge fan i att klaga på "nya" vfs, och kalla dom töntar,glasögon-harrypotter,toy osv. låt alla jävlar måla graffiti om dom vill och sitt inte och skriv hela tiden att dom är toys ingen jävel bryr sig förutom dom som klagar