tisdag 13 december 2011

Mumie, Ded, Möh

11 kommentarer:

Anonym sa...

Möh.. samma still som när de börjad, är det en pice? jag ser ingen bakrund.

Oldschool Graff sa...

Du har ju nått rosa där, men throw-up brukar det heta på ren svenska, piece om man lagt ner tid, master piece om den även är komplicerad, och top notch = burner..

Anonym sa...

Säger som jag brukar, Roligt att det körs.

Anonym sa...

Varför ska det då definieras som något... räcker det inte med att det är graff, kladdat på en vägg, inte en speciellt vanlig syn i västerås ändå. När det dessutom är någon som lagt mnd hyffsad stil och inte nått jävla vf-trams så gråter jag av lycka bara det är något mer än en tag.

Anonym sa...

Det dära rosa på möh förstörde hela målningen ...

annnars va alla shyst ! : )

Anonym sa...

Det är kul att det körs, tråkigt bara att det ska hatas så fort det körs.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen varför inte ta det med de inblandade personerna i verkligheten istället för att ta det över internet. västerås är en liten stad och de som målar aktivt har nog alla en liten hum om vilka alla är.
Till de som inte är eller har varit aktiva eftersom ni ändå inte är med i västerås graffiti scen så borde ni inte kommentera med massa skit, för då har ni endå inget med saken att göra.
Om ni vill diskutera det här kan ni ju signa så man vet om det är värt att diskutera//Leorone

Anonym sa...

och sen när behövs bakgrund för att komplettera en piece? det finns inga regler, bara waeva skiten!!
dom som vet dom vet. toys gråter hemma på internet

Oldschool Graff sa...

Man behöver absolut inte definiera, ville bara bena ut begreppen för anonym nummer 1.. Betong är också bakgrund.. Ibland behövs det för att skilja målningen från annat klotter men på en ren vägg är ju bakgrund ganska överskattat..

Den rosa linjen ramar in målningen, den fyller ett syfte, men för min del skulle den funka lika bra utan.. Men inte så man tänker när man målar.. man improviserar lite, slänger in nått här och där ibland funkar det ibland inte, Nästa gång blir det bättre..

Det är själva skapandet som är belöningen, vad andra tycker är inte så mycket värt i slutändan..

En konstnär som är nöjd med sina målningar är väl inte mycket till konstnär.. Viljan att bli bättre, göra om och göra rätt är hela drivkraften, utan den blir man aldrig bra och ej heller berömd.

Anonym sa...

första bra kommentaren på jävla länge härpå sidan--> oldshool graff

Anonym sa...

mycket visa ord oldschool graff.

Anonym sa...

niggas know! dagens sanning