söndag 8 januari 2012

Möh!

2011_Möh_DSCN0782

7 kommentarer:

Anonym sa...

hemskt keff

Anonym sa...

TungGung mina bröder!!

/träsk

Anonym sa...

riktigt ruttet.. såg samma skit på ett tåg.. hoppas dom i framtiden håller sig till väggar några år till..

Anonym sa...

fulaste färgkombo på länge urs

Anonym sa...

Gillar mentaliteten hos västerås målare. Den ser ut ungefär såhär enligt mina expertanalyser:

1. Allt nytt som kommer upp från de som är aktiva är fult som fan. När dessa bilder sedan kommer upp på någon annan hemsida om 5 år så kommer man helt plötsligt tycka: Bra grejer, på den tiden målades det på riktigt, osv.

2. Allt nytt som kommer upp från målare som var aktiva "förr" är snyggt. Oavsett om det ser ut som skit, är det snyggt.

3. Allt gammalt som kommer upp är snyggt, oavsett hur fult det egentligen är. Det kommer postas propps hejvilt över sådana bilder. Se punkt 1 för samband, eller bilder på LIE på denna bloggen för exempel.

4. Jag är bäst, och när folk kör mer eller snyggare än mig så är de toys som inte kan måla på riktigt. Så verkar faktiskt de flesta tycka i den här staden.

Så här verkar det ha sett ut genom alla år, jag har själv inte varit på scenen mer än en 6-7 år och under den korta perioden har jag ALLTID sett detta mönster. Ett bra exempel är ask: De blev hatade av de flesta "äldre/mer erfarna" när de körde hårt i stan för några år sedan, även fast det var bra pieces för det mesta. De är däremot avgudade av toysen som kommit efter, så fort det kommer upp en ny ask-piece här tex. så är 10+ där och proppsar utan att egentligen veta varför, oavsett utseende. Stämmer in bra på mitt mönster ovan.

Kolla på hatet som vf får utstå nu till exempel... om några år kommer de pieces alla hatar på idag vara "the shit". Möh får utstå samma hat på denna bilden, folk kommer klaga i all oändlighet men om 5 år är det sanna blekfeta snubbar som kommer sitta och skriva "2010-2011 då jävlar hände det grejer", proppsa dessa bilder, och hata på det nya.

Om nu inte tror mig, så tänk på vad ni sjävla har skrivit för kommentarer här på bloggen och ställ er i skaran.

Denna kommentar är inget speciellt om denna bilden, utan snarare om denna bloggs kommentarsfält i helhet...

// elak norrlänning, expert i att tolka människors skrifter...eller!?

Anonym sa...

Nja, riktigt så rutten som den ser ut från utsidan är den nog inte.. alla stats trådar, bloggar, websidor är ungefär lika infekterade..

Varje generation har sina Boys och Toys och dom hörs rätt mycket.. När fem år har gått har dess tystnat och andra tagit vid.. Bara de som hade ett genuint intresse finns kvar, de fanns troligen inte i lynchmobben för 5 år sedan och har därför ingen anledning att dissa varken då eller nu.

/Mr Diggler

Anonym sa...

kan inte mer än att hålla med ovanstående de stämmer till 100% de är de som är de sorliga/ Hailone