söndag 11 mars 2012

Welcome av Out – Kristansborg, 1995

Welcome out K-borg

12 kommentarer:

Anonym sa...

reminiscin on this shit, blowin on good haze

Anonym sa...

En klassiker som spöar typ allt även idag.

Anonym sa...

om den här hade lagts av någon av de få som är aktiva idag, hade den fått 52 biltema och alla hade hatat sönder den, just sayin

Anonym sa...

Inte många som har så cool stil som Out!

Anonym sa...

Ologiska flärpar, pilar som är skeva och inte passar, hemsk färgkombo, dåliga letters men DET ÄR JU 90-TAL SÅ DET BLIR AUTOMATISKT BRA!!!

Oldschool Graff sa...

Nja, du ska nog inte titta på gammal graffiti på det sättet.. det var lite av en grej att inte skissa innan man målade som ledde fram till 90tals stilen som gjorde graffitin mer mångfaldig än den var på det perfektionistiska 80talet.. även färgval speglar rätt mycket samtiden.. förr kunde man inte välja så mycket men om man kunde så valde man rosa och grönt på 80talet och 4 nyanser av brunt på 90talet..

Anonym sa...

då är det ju lustigt att "fulsnyggt" gick hem på 90talet men är så hatat nu. borde ju vara tvärtom.

Oldschool Graff sa...

Beror ju på vem man frågar.. finns många som kör den fulsnygga stilen nu och fulsnyggt gick inte hem i alla läger på 90talet.. vem är det som hatar?

Anonym sa...

haha vadå vem är det som hatar? ni har väl tagit bort massa "hat kommentarer" om jag inte har fel?

Oldschool Graff sa...

Vem hatar fulsnyggt?

Oldschool Graff sa...

Jag brukar ta bort kommentar där folk kopplar tags eller nämner målare vid namn samt en del på begäran från dem det skrivs om.

Kommentera målningarna i stället för målarna.. om ni ändå känner dem och vet att de är dumma i hövve så kan ni väl bara ta det privat eller umgås med någon annan?

När man kollar på gammal graff så kan man ju tänka hur man själv målade för 5 år sedan.. och sen tänka att detta var 15-20 år sedan.. omodernt men en kul grej för de som minns.. inte så att man måste gilla allt bara för att det är gammalt, men det kan ha sin charm precis som när man kollar på sina egna första målningar.. skit samma om några flärpar sitter fel, det är bara graffiti..

Kristofer sa...

OUT!
Kungarnas kung!
En tidlös mästare!