tisdag 22 maj 2012

Disaster Crew Reunion Sessions‏ – Norberg, 2012

1

2 Der av Decide

3 Vme av Acter

4 Jay av Ament

5 Dis av Disarm

6 Poker av Cover

7 kommentarer:

Anonym sa...

kunde lika gärna varit leor&hop på långt håll. nog för att de är "gamla rävar" - mycket som läggs idag är fräschare.

Anonym sa...

Fett nice :)

/PZR

Anonym sa...

vilka är dessa?? aldrig hört talas om dom förutom från denna blogg...

Oldschool Graff sa...

@Anonym 3, 80/90tals crew.. finns gott om spår runt om i stan efter dem fortfarande trots att de inte varit aktiva på 15-20 år..

@Anonym 1, sant på sätt och vis, men egentligen inte värt att kommentera, det de gjorde förr överträffar det mesta som målas nu.

Denna tex.

anon 1 sa...

Även om looptroop var bra en gång i tiden betyder inte det att svennebanan är en bra låt. Så jo, jag tycker det är en värd synpunkt.

Anonym sa...

Ok, men jag tycker inte ditt resonemang håller riktigt.

Svennebanan var förövrigt en plojlåt och förändrar ingalunda kvaliteten på deras senare låtar.. Lite samma sak här tycker jag.. Vet inte vilka av dagens målare du jämför med, men tex Möh som jag tycker utmärker sig bland dagens målare har ju hållt på ett tag nu. ger man dessa gubbar lite tid att vänja sig med graffiti spray och några skisser senare så kan det bli hur bra som helst.. Bara att titta på många andra oldshoolsnubbar som fortsatt att måla utan uppehåll.. Nu tror jag dock inte att dessa gubbar har sådana ambitioner utan bara målar lite på skoj och troligen la mer energi på att dricka öl än att skissa.. men ändå, skit samma.. du får tycka som du vill..

/Old

Anonym sa...

najs gubbar kör på, så får vi hooka upp en dag åka ut kluddra lite// Gryta