fredag 15 maj 2015

Tops

 


10 kommentarer:

Anonym sa...

Den gröna nere vid värmeverket hittade jag, tuff! De andra två vart sitter dem?

Anonym sa...

I stora tunneln på viksäng/talltorp satt båda men den rosa vart buffade direkt den andra tror jag sitter kvar men vet ej. / T

Anonym sa...

fortsätt med klistermärken i stället där är ni inovativa och nya

Anonym sa...

Finns inga ni bakom tops, gör det som jag känner för om jag känner mig sugen på att måla gör jag de, bomba gör jag d osv. Har aldrig hävdat mig bra på att måla, har knappt målat innan förns iår heller. Alla börjar nånstans, roligt för stunden men även det börjar kännas tråkigt nu efter de senaste intensiva veckorna. Men de är nog mest för att jag inte kan få de bokstäverna att se bra ut, nån dag hittar jag på en ny tag då kanske de ser bättre ut, men för mig spelar det faktiskt ingen roll så länge jag får nått ut av det, sen om du står och spyr vid en tunnel jag målat är det helt okej för mig med.
Tack.

Anonym sa...

Äh, skit i haters!! DIna stickers är sköna, så dina peicer med. Kör hårt!

Anonym sa...

Skit i haters!västerås kryllar av dom

Anonym sa...

roligaste grejerna i stan på länge! nått fräscht som bryter ut ur den annars ganska alldagliga och chromade graffscenen, let it drip and crack! peace!

Anonym sa...

Tack för pepp allihop! :) blir nya tag om några veckor. /Tops

Anonym sa...

Det ser bra ut. Jag målar inte längre med spanar ofta.. eftersom de inte är många som kör så fattar jag inte vem fan som sitter och är avundsjuk när dom själva inte målar.. kanske fejm och gods.. Ser bra ut. fortsätt rocka

Anonym sa...

Så fort det kommer något nytt på den här sidan hatas det vilt. Denna/dessa nykomlingar får stå ut med hatet någon månad eller två, sedan börjar folk älska istället.

Västeråsmentalitet? ingen aning, men kolla kommentarerna mo möhs i början och kolla nyare, samma sak med dec, mini, mm..

Känns som att det måste bevisas att det ska målas lite längre än ett par veckor, one hit wonders har vi haft gott om i västerås tycker jag. Däremot verkar de vara få som orkar fortsätta måla lite.